40 57 18 96
Ring til os

Nybyggeri

Din samarbejdspartner ved nybyggeri


Drømmer du om at bygge nyt hus, og mangler du blot den rette tømrer til at udføre byggeprojektet? Hos Tømrerfirma John Østergård og Kerne Huse har vi mere end 30 års erfaring med nybyggeri til private, virksomheder samt det offentlige. Vi bestræber os på at levere et resultat i topkvalitet, der imødekommer dine ønsker.

Arbejde og service i særklasse

Kyndig rådgivning er en naturlig del af vores arbejdsdag, og vi stiller altid vores erfaring til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Ved nybyggeri er planlægningsfasen særdeles vigtig, hvorfor vi altid indleder processen med en samtale, hvor vi afstemmer forventningerne. Således undgår du ubehagelige overraskelser samt misforståelser i byggefasen. Vi er medlem af Dansk Byggeri og arbejder dermed under Byg Garanti-ordningen, som er din sikkerhed for veludført arbejde.

Som erfaren leverandør af totalentrepriser kan vi tilbyde de fordele, der følger ved at samle byggeriet hos én leverandør. Det gør det lettere for dig ikke at skulle koordinere med de enkelte håndværkere. Vi tilstræber at udføre et effektivt byggeforløb med et godt håndværksmæssigt resultat - både inden for privat- og erhvervsbyggeri.

Vil du høre mere om nybyggeri?

Har du spørgsmål, eller vil du modtage et uforpligtende tilbud på udførelse af netop, hvad du søger, så kontakt os på telefon 40 57 18 96, og lad os aftale nærmere. Eller du kan udfylde kontaktformularen, så tager vi kontakt til dig. Fra vores hjemby, Kibæk, tager vi gerne til kunder i Herning og hele Midt- og Vestjylland. Vi glæder os til at bygge dit drømmehus.

Nybyggeri i Herning & Kibæk

Få et uforpligtende tilbud