Nybyggeri

Drømmer du om at bygge nyt hus, og mangler du blot den rette tømrer til at udføre byggeprojektet? Hos Tømrerfirma John Østergård og Kerne Huse har vi mere end 30 års erfaring med nybyggeri til private, virksomheder samt det offentlige. Vi bestræber os på at levere et resultat i topkvalitet, der imødekommer dine ønsker.

Dit nybyg fortjener arbejde og service i særklasse

Kyndig rådgivning er en naturlig del af vores arbejdsdag, og vi stiller altid vores erfaring til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Ved nybyggeri er planlægningsfasen særdeles vigtig, hvorfor vi altid indleder processen med en samtale, hvor vi afstemmer forventningerne. Således undgår du ubehagelige overraskelser samt misforståelser i byggefasen. Vi er medlem af Dansk Byggeri og arbejder dermed under Byg Garanti-ordningen, som er din sikkerhed for veludført arbejde.

Som erfaren leverandør af totalentrepriser kan vi tilbyde de fordele, der følger ved at samle byggeriet hos én leverandør. Det gør det lettere for dig ikke at skulle koordinere med de enkelte håndværkere. Vi tilstræber at udføre et effektivt byggeforløb med et godt håndværksmæssigt resultat - både inden for privat- og erhvervsbyggeri.

Tømrerne til nybyggeri i Kibæk og Herning

Vi sætter stor pris på at være vores kunders faste lokale tømrerfirma, og størstedelen af vores projekter inden for nybyggeri er fordi vores kunder har anbefalet os til deres venner eller familie. Vi gør alt for at holde et højt serviceniveau, så der ikke opstår nogle misforståelser eller utilfredshed under byggeriet. Vores kundekreds er voksende i områderne omkring Kibæk og Herning, og når vi spørger hvor de har hørt om Kerne Huse, så er det oftest igennem anbefalinger fra andre, og det er noget som vi er glade for!

Vi har stor erfaring med byggeri, så spørg os om alt inden for nybyggeri

Har du spørgsmål, eller vil du modtage et uforpligtende tilbud på udførelse af netop, hvad du søger, så kontakt os på telefon 40 57 18 96, og lad os aftale nærmere. Eller du kan udfylde kontaktformularen, så tager vi kontakt til dig. Fra vores hjemby, Kibæk, tager vi gerne til kunder i Herning og hele Midt- og Vestjylland. Vi glæder os til at bygge dit drømmehus.

Kontakt os