Erhvervslejemål i Kibæk og Herning

Erhvervslejemål

Søger du indbydende erhvervslejemål til kontor, butik eller lager, der er let tilgængelige fra hele Vestjylland? Hos Tømrerfirma John Østergård og Kerne Huse kan du leje erhvervslokaler, der tillader stor fleksibilitet i forhold til dine behov og ønsker. Uanset om du har brug for lokaler til kontor, butik, showroom, lager eller andet, kan du finde et passende erhvervslejemål hos os.

Fleksible erhvervslejemål i alle størrelser

Vi råder over to beliggenheder i Kibæk samt et i Herning nær Ikast. Lokalerne varierer i størrelse, og de kan tilpasses dine behov.

På Arnborgvej i Kibæk finder du vores største lejemål, som er mere end 3500 kvadratmeter. Du kan både leje hele lokalet eller en del af lokalet. Vores brede kompetencer inden for tømrer- og snedkerarbejde giver os nemlig mulighed for at tilbyde stor fleksibilitet. Lokalet er altså ikke nødvendigvis bundet som ét lejemål, men kan sagtens tilpasses dine pladsbehov. Har du eksempelvis brug for 500 kvadratmeter, kan det naturligvis lade sig gøre. Du kan læse mere om lejemålet på Arnborgvej her

På Stougårdsvej i Kibæk har vi et erhvervslokale, der dækker 300 kvadratmeter.

Moderne erhvervslejemål til konkurrencedygtige priser

Vores erhvervslokaler er moderne og velholdte med gode faciliteter og fleksible indretninger. Vi sikrer, at lokalerne er i topstand, så du kan fokusere på din forretning uden bekymringer om vedligeholdelse.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible lejeaftaler, der passer til din virksomheds behov og budget. Uanset om du søger en midlertidig løsning eller en langsigtet lejeaftale, er vi klar til at imødekomme dine ønsker.

Har du brug for at leje et erhvervslokale i Herning med en central placering, tilbyder vi et lejemål på Fonnesbechsgade i stueplan, anvendeligt til butik.

Ring for at høre nærmere om vores erhvervslejemål

Kontakt os og hør nærmere om vores attraktive og synligt beliggende erhvervslejemål. Vi står altid klar til at lytte til dine behov for herefter at finde det perfekte lokale for dig og din virksomhed. Du er velkommen til at ringe på telefon 40 57 18 96 for en uforpligtende snak om lokalerne og dine behov. Alternativt kan du også skrive en e-mail til mail@kernehuse.dk eller benyt vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Kontakt os