Totalentreprise

Hos Tømrerfirma John Østergård og Kerne Huse tilbyder vi udførelse af alle former for tømrer- og snedkerarbejder, herunder også totalentrepriser, hvor andre håndværkere er involveret. Vi har mere end 30 års erfaring, og vi betragter kyndig rådgivning som en naturlig del af vores arbejde, hvor vi sammen med jer – hurtigt og effektivt – kommer frem til det endelige projekt. Vi er bosiddende i Kibæk, men udfører tømrerarbejder i hele Midt- og Vestjylland - heriblandt Herning, Ikast-Brande, Sdr. Felding osv.

Vi hjælper jer igennem hele byggefasen med projektering og udførelse af alle håndværksydelser i totalentrepriser, så I til sidst står med et nøglefærdigt byggeri, personligt og arkitektonisk, helt efter jeres ønsker.

Den alsidige totalentreprise i Herning og Kibæk

Familieboliger, helårshuse eller fritidshuse - vi har erfaring med forskellige hustyper. Udover totalentrepriser, tilbyder vi også at udføre individuelle snedker- og tømreropgaver. Vi kan bl.a. tilbyde at udføre:

Vi arbejder for både private kunder, virksomheder samt offentlige institutioner - ingen opgave er for stor til os. Dette skyldes også vores stærke netværk af samarbejdspartnere, der leverer samme høje kvalitetsarbejde som os. Vi arbejder for flere forskellige forsikringsselskaber, hvorfor vi også tilbyder at udbedre eller reparere forsikringsskader.

Vi tilbyder desuden erhvervslejemål, hvis du søger lokaler, der kan danne rammen om din virksomhed, butik, kontor eller lager. Vi har gode synlige og velbeliggende lokaler i Kibæk og Herning - i Kibæk med synlighed ud mod Arnborgvej og Vardevej. Uanset om du har brug for 100 eller 3.000 kvadratmeter, kan du finde et indbydende lokale hos os.

Har du spørgsmål til et byggeprojekt? Så svarer vi gerne!

Vil du vide mere om dine muligheder hos Tømrerfirma John Østergård og Kerne Huse, og vil du gerne modtage et uforpligtende totalentreprise tilbud på dit drømmehus? Så ring på telefon 40 57 18 96 eller udfyld kontaktformularen, så tager vi kontakt til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os