Udskiftning af vinduer og døre i Herning, Ikast og omegn

Skift det rådne vindue og døren ud!

Er det ved at være tid til udskiftning af vinduer og døre? Hos Tømrerfirma John Østergård og Kerne Huse har vi mere end 30 års erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre. Med moderne vinduer og døre opnår du ikke blot en flottere facade, men det kan også være en besparelse på energiregningen. Vi udfører et godt og samvittighedsfuldt stykke arbejde til glæde for alle parter til såvel private, erhverv samt det offentlige.

Fordele ved nye døre og vinduer

Vi udfører udskiftning af vinduer og døre af flere typer og materialer. Det gælder eksempelvis både facadedøre, pladedøre og terrassedøre i aluminium, træ eller plastik. Vi arbejder udelukkende med godkendte og anerkendte produkter, der afspejler markedets bedste kvalitet. Derfor er du garanteret et langtidsholdbart resultat.

Slidte døre og vinduer tillader et højere træk, hvilket lader kulden komme ind. Ved at skifte til nyere døre og vinduer med lavenergiglas, kan du holde varmen indendørs. Herved sparer du penge på energiregningen samt opretholder et mere behageligt og konstant indeklima. Moderne døre og vinduer øger desuden husets modstandsstyrke, hvilket holder tyven ude længere. I forbindelse med fraflytning og salg af hus, så kan det ofte betale sig at skifte vinduerne, hvis de har fået dårlige anmærkninger.

Kontakt os for udskiftning af vinduer og døre

Har du lyst til at høre mere om de mange fordele ved at få udskiftet dine gamle døre og vinduer, og vil du modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 40 57 18 96. Du kan også skrive til vores e-mail mail@kernehuse.dk eller udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi arbejder primært i Herning og Ikast men begiver os gerne yderligere ud hvis du har brug for vores ekspertise i resten af Midt- og Vestjylland. Vi glæder os til at hjælpe dig til en flottere facade, lavere energiregning og højere sikkerhed.

Kontakt os