Nyt tag i Herning, Ikast og omegn

Går du og drømmer om et nyt tag til dit hus? Det er ingen hemmelighed, at taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. På det visuelle plan kan et flot og nyt tag hurtigt gavne helhedsindtrykket af huset. Dertil kommer, at taget har en stor betydning for konstruktionen som helhed, og det vigtigste er naturligvis, at taget holder tæt.

​Derfor er det også vigtigt med grundigt og veludført tagarbejde, så dit tag og dit hus holder mange år ud i fremtiden. Skal du bruge en tømrer til at konstruere dit nye tag påtager vi gerne ansvaret. Med vores +30 års erfaring indenfor faget sikre du dig en tilfredsstillende løsning.

Vi bygger nyt tag i Herning, Ikast og omegn.

Hvilken tagtype ønsker du?

​​Vi udfører grundigt og veludført tagarbejde. Vi har gennem de seneste over 30 år oparbejdet mange års erfaring indenfor tagudskiftning af mange forskellige typer tag som f.eks.

  • tagsten i alle udformninger og farver
  • alt i bølgetagplader
  • skiffertag oplagt både rektangulært og diagonalt
  • alle former for stålpladetag og paptag
  • alt i termotagplader på udestuer, carporte mv
  • forsikringsskader på tag og generelle forsikringsskader i øvrigt
  • isolering af tagrummet i f.m. tagskift, som bevirker et bedre indeklima, og som også forøger boligens værdi

Nyt tag med tilbehør

Ønsker du opbygget kviste på taget eller isat tagvinduer er dette også noget vi gerne påtager os. Gennem mange år har vi erhvervet os erfaringer som vi gerne gør brug af i vores daglige arbejde hos vores kunder.

Vi samarbejder med en række underentreprenører af dygtige håndværkere, så du får den bedste løsning, når du bestiller os til dit tagarbejde eller tagrenovering, uanset hvilken type tag du ønsker.

Kontakt os i dag for et nyt tag

Skal vi stå for konstruktionen af dit nye tag er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 57 18 96 for en uforpligtende samtale om projektet. Alternativt kan du også skrive til os på e-mail mail@kernehuse.dk, eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os