Papiruldsisolering i Herning, Ikast og omegn

Isolering med papiruld

Tømrerfirma John Østergård er autoriseret papiruldsisolatør til både isolering af hulmur, og til isolering af loftrum. Har du brug for hjælp til efterisolering med papiruldsisolering i Herning, Ikast eller andre omkringliggende områder, står vi altid klar.

Hvad er papirisolering?

Papirisolering er genbrugte aviser, omdannet til isoleringsmateriale. I dag har vi strenge krav til isolering af nye huse. Tilbage i 1980’erne var der til gengæld en mere lemfældig tilgang til dette aspekt af byggeriet. Derfor kan isoleringen i ældre huse godt være lidt sløset. Med papiruldsisolering kan du få oprettet på sjusket isolering i din bolig. Papiruldsisolering lægges ud af en isoleringsmaskine og fordeles på loftet eller i væggen der mangler isolering. Ved at materialet selv jævner sig ud kommer det også ud i alle hjørner og kroge så du får den mest optimale løsning.

Udover at være utroligt effektivt til isolering er papiruld også meget billigt. Du får derfor en effektiv isoleringsløsning til en god pris.

Fordele ved veludført papiruldsisolering

Isolering af boligen forbedrer indeklimaet i boligen og gør huset mere værd ved salg. Derudover er der store besparelser på energiregningen når huset er godt isoleret. Det kan være en særdeles god investering at få boligen efterisoleret, og man slipper for at sidde i træk fra ydermuren samt for at skrue så meget op for radiatoren. Samtidig minimerer det også støjgener. Om sommeren har isoleringen også den fordel, at den holder varmen ude.

Kontakt os og få dit hjem bedre isoleret

Skal vi stå for efterisoleringen af din bolig er du velkommen til at kontakte os i dag. Du kan ringe til os på tlf. 40 57 18 96 eller skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail mail@kernehuse.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en effektiv efterisolering af din bolig.

Læs mere om papiruldsisolering på www.cbidanmark.dk.

Kontakt os